Veterandagen 2010

 

Svenskt motorflyg fyller 100 år i år!
 
Skå Flygplatsförening deltar naturligtvis i jubilerandet, och vi hoppas att du vill komma och fira tillsammans med oss när vi bjuder in till årets Veterandag, lördag den 12 juni 2010 på Sveriges säkert vackraste gräsfält. Gamla flygplan, bilar och motorcyklar från olika klubbar samlas återigen på Skå för en picknick, trivsamt samspråk “över fordonsgränserna” och en eftermiddag i naturskön teknikhistorisk miljö. 
 
Vi slår upp portarna vid 1000 och avslutar runt 1700, och planerar som vanligt en rad olika inslag, bland annat traditionsenlig musik, modellflyg, skojiga fordon, redskap och motorer från olika tidsåldrar samt självklart fly-in med rader av gamla flygplan. Mer information kommer senare i vår här på www.ska-edeby.se.
Vi kan erbjuda en idealisk picknickmiljö. Till dig som glömt packa korgen kommer det att säljas enklare förtäring. Vägbeskrivning: Skriv in ”Skå flygplats” i rutan ”Var” på hitta.se.
 
Frågor? Kontakta Jack Valentin, 0708-58 94 50, jack.valentin@telia.com. En föranmälan är alltid uppskattad, men du är hjärtligt välkommen även om du inte hann ringa i förväg.